joi, 30 septembrie 2010

Nu-i bai!!




 Benny Neyman & Tony Wille

Între cei doi sunt, lejer, vreo 20 de ani...
Dar, nu-i bai!
atâta timp cât dragostea nu ţine cont de numărul anilor...

10 comentarii:

  1. Mda...Ma gandesc cum de ei nu ii este rusine...Totusi...Ca sa nu zic, si altceva...E totusi o diferenta cam mare de varsta:((((Urat

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i bai atata timp cat dragostea nu tine cont de numarul banilor.:D
    Frumoase fotografii pe blogul tau! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmmm....diferentele sunt vizibile, si nu am spus diferenta:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm, mă întreb ce văd toți cei care au comentat mai sus la bărbatul respectiv aiurea?! Asta dacă e o relație și intimă.
    Nici măcar de-ar fi pe bani, n-ar fi aiurea. Cine n-ar vrea să fie o Monica Columbeanu? Cine? :D
    Sincer, eu spun că multă lume, care n-ar recunoaște. Sau chiar ar fi sigure de adevărul spuselor lor. Trebe să treacă numa diferența aia de ani, și-apoi mai vorbim .... dacă n-oi fi oale și ulcele :)
    DRagostea e lucru mare. Se poate întâmpla la orice vârste și amestecuri colorate, n-are legătură cu timpul petrecut pe pământ.
    E din altă stratosferă, atemporală. Se poate spune și a n(u)(a)lă? =)))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Și dacă nu e vorba de dragoste...ci doar de o îmbrățișare..?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragostea este orice altceva decat o insiruire de ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne grabim sa ii judecam si sa ii etichetam pe cei din jur fara sa ne gandim ca poate intr-o zi ne vom afla chiar noi in acel context...
    Aruncam cu noroi si cu cuvinte grele in sentimentele celorlalti, fara ca macar sa avem un motiv...
    Nu stiu daca este bine sau nu ca diferenta intr-un cuplu sa fie mai mare de 20 de ani, nu stiu daca este bine sau nu ca unul sa castige mult mai mult decat celalalt, nu stiu daca este bine sau nu ca cei doi sa fie de aceeasi nationalitate sau religie sau zodie... conteaza atat de mult toate acestea?
    Am invatat sa nu judec oamenii, niciodata nu se stie ce ne rezerva viata...
    Cateodata ma gandesc ca oamenii care ii critica atat de aspru pe ceilalti ori sunt frustrati, ori incearca sa isi ascunda neputinta si mediocritatea in spatele unor cuvinte acide...

    RăspundețiȘtergere
  8. ... liberul arbitru! uităm de el...
    ... consecinţe autoasumate! Ferice de ei, sunt doi-împreună care să treacă prin oprobiul acestei societăţi ... Şi ce societate!

    ... tot nu m-am dumirit care-i mai bogat în ... experienţă! EL sau EA ? Poate mă ... luminezi tu, Cătălin, ca să-i pot înţelege pe unii dintre cei ce s-au grăbit să comenteze... În ambele variante, ar fi mult prea multe de discutat, ...la modul general, până "să arunci cu piatra". Ne cramponăm de ... bietul trup de lut (vârsta biologică), ignorând cu ce a fost dăruit: sufletul, spiritul ...(vârsta afectiv-spirituală). Trupul e ... prea lesne trecător, spiritul este veşnic ...

    Dacă i-aş întâlni (pe cei doi din ... cazul tău ce a suscitat atâtea diferenţe de opinii, ştiu sigur că m-aş bucura pentru că:
    - aş vedea doi oameni fericiţi;
    - aş cunoaşte doi luptători pentru Fericirea lor, atâta vreme cât nu încalcă nicio lege;
    - aş înţelege o dată în plus (dacă ar mai fi nevoie) că, dincolo de a NE supune absurdităţii canoanelor nescrise ale acestei societăţi, mai sunt UNII care, plătind cu siguranţă preţul, îşi smulg dreptul la LIBERUL ARBITRU.

    RăspundețiȘtergere