luni, 6 septembrie 2010

Dilema...


După ce am trecut prin pădurea de buruieni, unde rătăcea un fluture,
m-am oprit într-un lan de floarea soarelui...
Undeva în stânga era o livadă...
cu mere mari şi frumoase...
Ce am luat cu mine?

15 comentarii:

 1. pe langa o fotografie?
  nu te-ai putut abtine... si nu vb de foto aici...

  RăspundețiȘtergere
 2. Stiu eu, stiu eu: o amintire!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. ai luat o crenguta de mar,in speranta ca mancand roadele,florile vor reanflorii pana la primavara,ai luat o seminta de floara soarelui sa o sadesti in gradina ta(mie imi plac casele cu gradina,tu ai gradina?fa-ne si noua o poza cu ea.daca nu ai gradina fa o poza cu o femeie ce-ti place:))astept raspuns dinpartea ta.
  deosebite pozele tale...si simple aratate.

  RăspundețiȘtergere
 4. Fluturele..i-ai aratat drumul :)

  RăspundețiȘtergere
 5. ... umbrela, pentru a proteja obiectivul aparatului de ... draperia ce stătea mai devreme între tine şi soare, pregătită a cădea când seminţele de floarea soarelui fi-vor coapte.
  Am fost, iniţial, tentată de a spune CE ai luat cu tine, DUPĂ această pauză. Cu siguranţă, aş fi dat un răspuns eronat... Ştiu, însă, sigur ce aş fi luat eu: îmbrăţişarea unui pom, o contopire-n susul vinii, să-i simt în palmă mândrul rod........

  RăspundețiȘtergere
 6. o imagine ai luat, bomboanele agricole, precis le-ai luat...cu ambalaj cu tot...cine rezista la floarea soarelui? dupa feng shui, stabilizeaza energiile, iar dupa cardiolog, cica fac bine inimii...

  RăspundețiȘtergere
 7. ... fluturele? salvat din ... groapa de mizerii, adus în locul pe măsura frumuseţii lui? Romantic, dar puţin cam ... irealist. Sau, tocmai de aceea, după o atare încercare, plăpânda zburătoare-i cu aripile chinuite, forfecate, cu pudra mătăsoasă căzută pe alocuri din zbaterea-i neînţelegătoare?
  Frumoasă, incitantă provocare!

  RăspundețiȘtergere
 8. S-a copt floarea soarelui... visele si sperantele noastre odata cu ea...

  RăspundețiȘtergere
 9. O viitoare punga de Nutline. :))

  RăspundețiȘtergere