miercuri, 24 februarie 2010

Mircea Radu




Toată lumea aleargă înnebunită la blogul lui Paul Radu Mircescu (PRM), făcând acolo tot felul de supoziţii că, în fapt, între misteriosul PRM şi Mircea Radu nu ar fi nicio diferenţă, fiind de fapt vorba de una şi aceiaşi persoană.
Mie nu-mi place să mă hazardez. Nu mi-a plăcut nicioadată. 
Aşa că, atunci când mai am vreme, verific câteva dintre lucurile certe despre  PRM. 
Unul dintre ele este acela că PRM fotografiază cu Leica. Este foarte adevărat. Chiar şi-a lăudat aparatul când a postat pe un alt blog, iar persoanei căreia i-a spus acest lucru nu ar fi putut să-i spună în glumă, din cauză că este vorba despre o fată extraordinar de serioasă, căreia îi place să citească din jurnalul lui Mircescu în grădină.
În seara asta l-am văzut, întâmplător, pe Mircea Radu. Pe cuvânt. Nu a fost nimic planificat...
Mircea Radu arată foarte bine. Radiază de optimism, este jovial, şi  avea aerul unui mercantil olandez, atunci când vorbea cu un cunoscut depre tehnică (cineva vroia să-i vândă un produs la un preţ piperat, când altă firmă îl oferea gratuit). Ei şi, ca să nu mai existe niciun fel de suspiciuni, l-am văzut pe Mircea Radu fotografiind. Nu foloseşte Leica ci un aparat făcut exclusiv  pentru cei mai buni: Canon. Preferatul său este un Canon 7 D.
Fetelor care sunt îndrăgostite de Mircea Radu ar trebui să le fie teamă. O tânără blondă l-a curtat  intens pe băiatul cu gropiţe în obraji, trecând de limita de siguranţă de 50 de cm şi apropiindu-se la nu mai puţin de 20 de cm, şi nu s-a lăsat până nu l-a pupat de două ori pe obraji (am imaginea, dar nu are niciun rost să o postez; au şi oamenii  dreptul la fericire). 
Dar, fetelor nu fiţi supărate. Speranţele nu au murit. Uitaţi-vă la inelarul stâng al lui Mircea Radu. 
Încă este liber...
Aşa că, toate castelele de nisip ridicate în ultimele luni de zile s-au prăbuşit. Trebuie căutată o cu totul altă persoană care să se potrivească profilului lui Mircescu. Mircea Radu este prea ocupat cu fetele care îl asaltează, ca să îşi facă timp să scrie pe vreun blog. 
Serios.



15 comentarii:

  1. Poate să fie şi Cărtărescu. Pe mine nu mă interesează cine e în spatele pseudonimului...
    Frumos articol. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se pare un tip putin mai mult trecut. Intr-adevar este un barbat bine, dar sincer cu un aer putin prea telenovelistic pentru a-l încadra într-o categorie mult superioară de bărbaţi (pentru mine cel puţin). Dar, după cum e regula, fiecare cu gusturile sale... Mai ales în materie de bărbaţi/femei. Deci fetelor, aveţi undă verde de la mine, eu am visat la el ce am visat, dar văzând că nu pot ajunge la el m-am reprofilat. Goodluck!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici pe mine nu ma afecteaza prea tare problema. Imi plac pozele (balesc sa fac si eu asemenea poze), imi place muzica (descopar ciar melodii preferate - si ma alina faptul ca mai sunt si altii in categoria 1%) si imi place felul in care scrie. Dau drumul la muzici, ma uit la imagine si apoi citesc si... dintr-o data ma simt acolo... aud, vad si miros cuvintele...

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot am auzit că are etichetă domnul Mircea Radu! De ce draq, nu știu! Cică-i siropos ca defuncta emisiune, iar acu trecut! De ce? De stop?
    Și ce naiba fraților, despre altcineva nu putem vorbi? Despre ogari afgani par igzamplu! :)
    Și de ce-l făcuși verde în prima? Sau așa îi de la Observatorul uite-l nu e?
    Îmi place cum a ieșit ultima în schimb! :) Îi stă bine strâmbându-se, nu ca mie :( Și ține super profesional aparatul :D cui? :))
    Săracul, ce mai e forfecat zilele așestea! Io mi-aș ieși din icre dacă m-ar fute cineva în halulista, dar probables este obișnuit!
    Plăcut articol! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ca si info... Mircea Radu chiar are un Leica M8... pe bune, m-am jucat si io cu el :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @bogudan> da nene, şi "Io" m-am jucat cu Mircea Radu, mai în urma cu 30 şi ceva de ani, când eram la grădiniţă :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnul Mircea Radu pare usor stingerit,poate din pricina distantei.Priveste in jos... nu imi dau seama ce i-ar fi putut distrage atentia de la chipul placut al doamnei.Sunt foarte multe persoane care depasesc distanta permisa,(foarte neplacut!), cred ca o fac inconstient. Sau poate ati surprins finalul unei imbratisari...felicitari fotografului...asta e ceea ce ramane pentru mine.In rest,sa lasam domnisoarele sa viseze!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Angela> dialogul abia începuse şi i-a pus o întrebare ca să-l încurce, din cauza asta dna zâmbeşte aşa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Very nice portraits! Which lens are you using?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ar tr sa ne intereseze mai mult ce face acel om si nu cine e ... stiu cine e .. dar ce importanta are?!!! daca am afla ca e o persoana de care nu am auzit in viata noastra ce am face?? nu mai citim, nu mai admiram fotografiile?
    imi place ce foto face si cum scrie ... dar am gasit bloguri care ma atrag mai mult ... asta e unul din ele.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Veronique ("stiu cine e ..."): tot ce ştii este că nu ştii nimic...spunea un francez...

    RăspundețiȘtergere
  12. imi place prima fotografie pentru ca ai surprins alta expresie decat cea cunoscuta ; cand va mai intalniti cu `mnealui :) sunati-ma , puneti-i telefonul la ureche si spuneti-i ca-l rog ,, mai-mai``sa-mi dea un autograf pe blogul meu (poate sa fie si dedicatie muzicala de forma ,,al you need is love``)...la telefonul pe care i l-ati pus la ureche `mnealui va asculta (daca ii va placea) http://www.youtube.com/watch?v=e50KhUgvPL8&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  13. Am intrat să văd ce comentarii au mai apărut şi mi-am dat seama că eu nu am ascultat melodia. Am ascultat Jessica Jay atâţia ani... Cu toate astea, cu ruşine recunosc, melodia asta nu o ştiam.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Anmyo: aşa vă trebuie dacă nu mai faceţi stagiul ăla de armată cu TR (termen redus) :)

    RăspundețiȘtergere
  15. :)) La răspunsul ăsta chiar nu mă aşteptam.

    RăspundețiȘtergere