vineri, 5 noiembrie 2010

Nu claxonaţi!



   
   A TASTE OF HONEY

Ne place sau nu...cam ăsta va fi viitorul parcărilor bucureştene...,
iar acolo unde va fi la liber...vor fi ocupate de taxi-uri...
Până atunci, o lună de parcare ajunge în medie la 350 de lei, iar cu abonament...
tot acolo...;
Mai sunt şi cazuri în care persoana responsabilă cu ordinea în parcare
înghesuie mai multe maşini, fără abonament,
reducerea fiind, pentru proprietarul maşinii, de 1/3 din preţul oficial...


9 comentarii:

  1. Gata, imi iau bicicleta!!! De fapt... la cat de "mare" este masina mea cred ca o pot urca in lift si sa o parchez in birou... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum două zile insoteam la drum pe cineva in masină când acesta,soferul a claxonat mai apăsat o masină din fata si a depasit. Am râs,claxonatul părândumi-se inutil si am zis:vrei sa meargă mai iute sau vrei sa depăsesti? După depăsire la nici o sută de metri,pe marginea drumului era poliţia in functiune:). Am fost opriţi,si celălalt şofer a oprit si el pt. a pârâ si încărca la politist isprava,apoi a plecat grăbit. Şoferului cu care eram i s-au cerut actele si am înteles ca i se dă o amendă pt. desfăsurarea in acel fel a evenimentelor. Când şoferul însoţit de poliţist,a venit la masină sa-si ia portofelul,am zis ca pe acel drum nu-i indicator de interdicţie pentru claxon. Poliţistul nu m-a luat in seamă pentru ca sesizase ca îi v-a merge cu celălalt. In continuarea drumului,bănuind că politistul si-a făcut meseria de spăguitor, am inceput sa discutam. Persoana a inceput contrazicandu-mă ca fapta in condiţiile date e bună de amenda,dar critica politia romana pentru opriri dese la care îl obliga politia româna(el fiind de o alta naţionalitate),ca ei fac abuz de putere si se vand ca nişte curve ieftine. Eu mergand pe ideea ca dacă o majoritate încurajează acest fel de atitudini,solutiile nefavorabile acesteia vor fi mai greu de aplicat. In discuţie am expus câteva abilităţi psihice ajutătoare cu contraindicatia de a evita orice nimic din viaţă. Mai continui alta dată caci nu mai am baterie pe tel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu dispera, s-o mai găsi din când în când o Piața Universității de "reamenajat".....

    RăspundețiȘtergere
  4. sa nu uiti de cauciucurile de iarna, e deja un lux sa ai masina

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Septembrie: da, la fostul CC...
    @ Nicu: încă nu a fost promulgată Legea care prevede că, de la 1 noiembrie şi până la 31 martie, maşinile, indiferent de tonaj, vor fi dotate cu cauciucuri de iarnă; oricum, amenda minimă face cât patru cauciucuri cumpărate la negru...
    PS: şi aşa sunt prea multe autovehicule în trafic; şi oricum, de la principiul comunist "odată merg cei cu soţ şi odată cei fără soţ" s-a mai inventat o soluţie...

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Toteu: claxonatul nu se permite decât pentru evitarea unui pericol iminent...în oraş...
    @ Adela: cu teleportarea ai rezolva mai uşor; cu maşina în birou...va trebui să renunţi la tot ce ai în poşetă...

    RăspundețiȘtergere
  7. da stiu,pt deranjarea "publica",dar eram pe un drum judetean si iesisem din sate.asa ca tot nu incurajez spaga,glumesc si inteleg ce spui.

    RăspundețiȘtergere
  8. dar totusi nu stiu sigur daca in Romania,o masina dotata necesar care circula prea incet fata de viteza regulamentata este considerata incurcatoare de trafic rutier.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Toteu: limită minimă de viteză este pe autostradă...; în rest...
    Un buget local vă mulţumeşte! :)

    RăspundețiȘtergere