miercuri, 27 ianuarie 2010

Bariera




Mâini neştiute au luat bucăţi de cărămidă din Fortul turcesc din Larnaca, aflat lângă plajă, improvizând o barieră efemeră. O barieră deranjată doar de razele soarelui şi mângâierile valurilor...Acolo este locul unde se termină liniştea plajei şi începe nebunia traficului spre aeroport, iar cerul îşi spintecă pieptul în două, la intervale regulate de timp, vopsindu-şi nuanţa cu un brâu alb, lăsat de avioanele ce par că se prăbuşesc peste vilele intrate până în mare. Văzute de sus, căsoaiele par ca nişte pietre preţioase, atent aşezate şi slefuite, înşiruite după un fir nevăzut...

5 comentarii:

  1. Buna dimineata!:)Pe aici se zboara si s-a mai zburat!

    RăspundețiȘtergere
  2. excelent cadru, imi place si editarea ... bravo

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum înţeleg sensul cuvintelor de Mihai Bravul... (e şi o localitate cu numele ăsta, între Bucureşti şi Giurgiu, unde a existat o unitate militară cu tancuri şi tot dichisul...)
    Revenind la idee: tot fiind brăvuit că îi rupea pe necredincioşi în două i-au zis în loc de Mihai Pătraşcu (alias Mihai Viteazul), Mihai Bravul. Aşa că, am să trec şi eu de la C. Fudulu la C. Bravul:) Voi avea un pseudonim cât o istorie...noroc că nu mai sunt necreedincioşii din Evul Mediu:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Danca Danela: bună să vă fie inima.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=lF3zt_Gj3uk&feature=related

    RăspundețiȘtergere