2004 este de cel puţin două ori mai slab decât 1989...ca preţ,
însă valoarea vinului stă şi în vechimea lui...
Ne bucurăm că încă mai avem produse tradiţionale,
dar nimeni nu s-a înghesuit să cumpere sticle cu ani mici...
da...vinul are eleganta lui.... de aceea mi-e greu sa-i inteleg pe cei care pun apa in vin.... sprit...am senzatia ca nici macar nu e un cuvant...e mai degraba un sunet...
Nici un vin nu este 100% natural, este o întreagă chimie în spatele unei sticle pentru a îl opri din fermentare. Se adaugă sulfiţi şi dioxid de sulf. Am avut modul de Viticultură în facultate aşa că ştiu ce îţi spun. Din păcate unele sunt produse 100% de nenea Bachus chimistul minune...
@ Tasha: posibil, dar cine ţine la produs cumpără... @ Pandhora: vor să se îmbete mai greu... @ MyEyesOnyou: am uitat de 4...La mulţi ani! @ Adela: dulce şi mai mult amar... @ MF: cereau "din ăla de la beci", clienţii... @ Costea: mai există natural 100 %... @ Anima: şi cu şahul cum rămâne? @ AnDRAW: dacă se mai răsuceşte periodic pe raftul beciului... @ Anca: o sticlă goală...? :)
Criza,bat-o vina,mon cher!:)
RăspundețiȘtergereda...vinul are eleganta lui....
RăspundețiȘtergerede aceea mi-e greu sa-i inteleg pe cei care pun apa in vin....
sprit...am senzatia ca nici macar nu e un cuvant...e mai degraba un sunet...
...Hai noroc,Happy 4th of July!Cheers!
RăspundețiȘtergereIntr-adevar este importanta vechimea, dar conteaza si cat de bun a fost anul respectiv...
RăspundețiȘtergereFrumoasa piesa! :)
Potenţialii clienţi au văzut că scrie pe ele 'cercetare-dezvoltare' si-or fi crezut că sunt modificate genetic sau cu cine ştie ce adosuri!
RăspundețiȘtergereNici un vin nu este 100% natural, este o întreagă chimie în spatele unei sticle pentru a îl opri din fermentare. Se adaugă sulfiţi şi dioxid de sulf. Am avut modul de Viticultură în facultate aşa că ştiu ce îţi spun.
RăspundețiȘtergereDin păcate unele sunt produse 100% de nenea Bachus chimistul minune...
Ai baut vin de Falerno?
RăspundețiȘtergereAsta pana la un moment dat cand se caseaza si imbatraneste... Depinde de soi, de concentratia in tanini, in alcool, de conditiile de pastrare...
RăspundețiȘtergereEu aş vrea o sticlă din 86...
RăspundețiȘtergere@ Tasha: posibil, dar cine ţine la produs cumpără...
RăspundețiȘtergere@ Pandhora: vor să se îmbete mai greu...
@ MyEyesOnyou: am uitat de 4...La mulţi ani!
@ Adela: dulce şi mai mult amar...
@ MF: cereau "din ăla de la beci", clienţii...
@ Costea: mai există natural 100 %...
@ Anima: şi cu şahul cum rămâne?
@ AnDRAW: dacă se mai răsuceşte periodic pe raftul beciului...
@ Anca: o sticlă goală...? :)
Re: Ramane cum am stabilit! ;
RăspundețiȘtergere