vineri, 7 octombrie 2011

Horia Vârlan



   
Bourvil - Salade de fruits


12 comentarii:

  1. @ Dan: numai Lazania...
    @ Septembrie:

    Ingrediente:
    1 kg carne tocată de vită, o ceapă mare, 500 ml suc de roşii, sare, piper, oregano, un pachet de paste pentru lazania, 600 ml de smântană, 8 ouă şi caşcaval.

    Mod de preparare:
    Ceapa se curaţă, se spală şi se taie mărunt. Se pune la călit împreună cu carnea. După 15 minute se pune sucul de roşii, sare, piper, oregano şi se fierbe 40 de minute la foc mic.
    Pastele se fierb cu puţină sare apoi se limpezesc cu apă rece. Smântâna se bate cu ouăle; se adaugă sare şi piper după gust Compoziţia se împarte în trei.
    Se unge o tavă cu ulei; se aşează un rând de paste, jumătate din compoziţia de carne apoi compoziţia de smântână, se rade cascaval, iar se pun paste, carne, sos smântână, caşcaval şi ultimul rând de paste,sos smântâna şi caşcaval.
    Se ţine la cuptor 40 de minute.
    Durată efectivă: 110 minute.

    RăspundețiȘtergere
  2. simpaticul Varlan ..imi place :)))
    aici parca e speriat de ceva :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) buna lazania! imi place dnul Varlan...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Călător: este "speriat" de lipsa de reacţie a unei persoane, la o întrebare simplă...
    @ Geanina: bine, salutări!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stai asa! Devii gospodin? E si asta o arta...maestre!

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) no, la asta nu m-am așteptat! La rețetă adică:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Crisa: nici nu ştie...
    @ Dreamer: să îmi spui când pot să mă mişc :)
    @ Septembrie: oboseala zilei de vineri...

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Dreamer: sistemul meu GPS nu deţine coordonatele locaţiei respective :)

    RăspundețiȘtergere