Cei din Drobeta-Turnu Severin merg la sârbi;
orădenii se deplasează la unguri;
giurgiuvenii ajung la bulgari...
Vine Crăciunul, iar carnea de porc este mai ieftină la vecini...
Nu departe de București, la marginea unui drum național-european,
kilogramul de carne de porc se vinde cu 12 lei...
...indiferent de locul în care sunt amplasate.
Se lucrează la mai multe ateliere...
Echipele fiind formate din doi oameni...
După tranșare, carnea să lasă la rece...
...iar măruntaiele sunt tăiate cu atenție;
La final se deschide portbagajul...
...iar băieții care s-au ocupat cu tranșatul...fac plinul...
Eu nu m-as opri...
RăspundețiȘtergerenu pot sa cred.... 12 lei e pret bun?
RăspundețiȘtergerehaunting.
RăspundețiȘtergeredaily athens photo
Nu mai mananc carne de porc fiindca nu face bine la sanatate...
RăspundețiȘtergereexcelent reportaj..
RăspundețiȘtergerecam insangerat, ce-i drept...dar ai surprins "necesarul"....
eu am fost in sudul dobrogei si se taiau porci peste tot..pe strada, in curte, in gradina...si erau foarte binevoitori "macelarii"...toti mi-au oferit sorici si tuica...
n-am avut curaj.. :)
Halucinant! Nu pot să nu mă întreb (a câta oară?!): de ce toate acestea? de ce aşa?
RăspundețiȘtergerePoţi păstra fotografiile... nimic nu pare a se schimba nici în următorii ani - vor fi la fel de ... rupte din actualitate.
Mi-a reţinut atenţia penultima fotografie...
ce conditii :)nu pot sa cred
RăspundețiȘtergereiah...o adevarata hecatomba.
RăspundețiȘtergere:D:D:D
RăspundețiȘtergereŞi asta nu mai înseamnă Crăciun:(
RăspundețiȘtergereo r i b i l
RăspundețiȘtergerecel putin,carnea era pastrata la rece! :D
RăspundețiȘtergerefoarte tare!:))