Carmen draga, cand o sa veniti prin Apuseni, va duc eu la o "turnatorie" de asta si dupa ce o sa turnam pe gat ceva produs finit sa vezi ce veseli o sa fim! :)
aha, croampe coapte în jar și cu ceapă ... asta da rețetă! Ș-apoi să stai să învârți la pălincă tătă noaptea ... Parcă mi-ar place și mie un ”atelier” de ăsta în fundu ogrăzii! :)
un fel de traditie pe cont propriu... :)
RăspundețiȘtergereMuncă importantă, trebuie făcută cu dăruire...
RăspundețiȘtergereTot respectul pentru cei ce duc mai departe traditiile! Focul din cuptor arata intr-un mare fel si l-ai surprins super!
RăspundețiȘtergereNumai bine iti doresc!
Tot nu au terminat de făcut palinca? :)
RăspundețiȘtergereMi s-a umplut camera de aburii pălincii.
RăspundețiȘtergereO zi bună să ai şi o MFC frumoasă !
RăspundețiȘtergereAnother great image. I love traditional works.
· regards
· CR · & · LMA ·
wow... o ocazie deosebita, pe care nu ai ratat-o! Din ce în ce mai rar asemenea ateliere - turnatorii...
RăspundețiȘtergereCarmen draga, cand o sa veniti prin Apuseni, va duc eu la o "turnatorie" de asta si dupa ce o sa turnam pe gat ceva produs finit sa vezi ce veseli o sa fim! :)
ȘtergerePa la noi tat asta-i reteta.:)
RăspundețiȘtergereIn jar poti sa frigi cartofi si ceapa.Au un gust sublim.
aha, croampe coapte în jar și cu ceapă ... asta da rețetă! Ș-apoi să stai să învârți la pălincă tătă noaptea ... Parcă mi-ar place și mie un ”atelier” de ăsta în fundu ogrăzii! :)
Ștergerecate-un pic, cate-un pic, creste euforia din alambic. :)
RăspundețiȘtergere