duminică, 13 mai 2012

Mara...


16 comentarii:

  1. Mara e adorabila! Iar ochii ei albastri o sa topeasca mute inimi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine-i Mara, copilul, sau mama lui?
    Oricum e foarte frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am asistat la cateva botezuri - de cele mai multe ori botezul e o tortura pentru cei mici; si preotii au un zambet aproape sadic; ar trebui sa se sesizeze protectia copilului si sa interzica acest obicei barbar!

    De ce nu se poate face botezul prin stropire, ca la catolici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catolicii nu fac bine, ei au schimbat multe ( incepand cu anul 1054) , nu te lasa prostit de erezie MrL! Lumina Sfanta a Invierii nu vine la catolicii, cauta si cerceteaza.Daca ar veni la ei , la ei ar fi Adevarul .( Eu sunt Calea, Adevarul si Viata...spune Domnul nostru Iisus Hristos).

      scufundarea care semnifica pogorarea si iesirea din mormant, ultima scufundare - invierea, conteaza foarte mult botezul, dragul meu, botezul in numele Sfintei Treimi, care e lucru mantuitor.

      Uite ce inseamna Taina Botezului...daca doresti sa cunosti, ca sa poti apoi alege:

      http://cleopasihastria.wordpress.com/2007/09/20/despre-taina-botezului/

      Ștergere
    2. Afirmaţia privind obiceiul barbar este hazardată. Barbarii nu au făcut parte dintre cei care locuiau între graniţele Imperiului Roman. În 313, creştinismul a devenit o religie nepersecutată, iar 17 ani mai târziu a stat la baza primului imperiu creştin din Europa...

      Ștergere
    3. poate faceti o serie de poze cu expresia unor copii dupa ce au fost scosi din cristelnita; uitati-va la expresia fetitei - chiar e necesar socul?

      Ștergere
    4. Somnul de după este cel mai reconfortant...
      Să facă serie cine are timp...

      Ștergere
  4. Preot militar savarsind Taina Botezului...apropos de pr iconom Constantin Nazarie : preot, profesor , protoiereu al preotilor militari

    Al Tău sunt eu, mântuieşte-mă! (psalmul 118)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În 1941, un preot militar a fost pus să stea în fruntea regimentului care a plecat la atac. Omul a luat Biblia într-o mână, iar crucea în cealaltă mână. Când s-a terminat atacul, preotul militar a constatat că nu a fost atins de niciun glonţ. Omul a murit în 1992...

      Ștergere
  5. N-ai marturisit nimic...te durea guroaia sa zici cine e?Sau ti-e ca ne dai prea mult din ce stii si-ti ramane tie prea putin?:)

    RăspundețiȘtergere